Vegan Fiësta: een lekker en leerzaam jaar verder!

april 15, 2017

profielfotoVegan Fiësta bestaat ondertussen alweer een jaar! Een jaar geleden leek het ons (Yvonne, Felice en Chris) een leuk idee om een website te maken waarop we lekkere recepten en persoonlijke verhalen konden delen. We waren alle drie nog verse vegans en hadden nog een wereld te ontdekken. Dit leverde het afgelopen jaar 111 blogs op en nog meer berichten op Facebook, Instagram en Twitter. De grote vraag is: Gaan we ook het komende jaar verder met de website en zo ja, hoe dan?

Terugblik

Het afgelopen jaar hebben we zóveel geleerd. Uiteraard over veganisme en het maken van lekkere recepten, maar ook o
ver eten in het algemeen, de relatie met sport, over natuurlijke verzorgingsmiddelen en de leukste vegan hotspots. Door het bijhouden van ons blog gaan we eigenlijk automatisch op zoek naar nieuwe informatie. Dat is erg leerzaam en zorgt voor nieuwe inspiratie. Het zal je echter niet verbazen dat dit best veel tijd kost. Soms is het best een opgave om ‘s avonds na een drukke werkdag nog een nieuw recept uit te werken, zeker als je al de hele dag achter de computer hebt gezeten. Maar als er een nieuw blog klaar is geeft dat toch altijd weer een fijn gevoel en ben je ook wel een klein beetje trots. Zeker wanneer je hoort dat mensen er iets aan hebben! Dat maakt het natuurlijk extra leuk om te doen.

Toekomstvegan pompoen cheesecake taartjes - vegan fiësta

We hebben met z’n drieën bij elkaar gezeten om te bepalen wat we het komende jaar gaan doen. De belangrijkste vraag was: Gaan we verder met ons blog? Felice en Chris gaan in ieder geval vol overtuiging verder met Vegan Fiësta. Yvonne heeft aangegeven dat het voor haar op dit moment een te grote opgave is en heeft daarom besloten dat het beter is om niet meer mee te doen met het blog. Wij vinden dit heel erg jammer, maar uiteraard respecteren we haar beslissing. We gaan er vanuit dat ze ons wel blijft tippen over vegan hotspots!

En toen waren er nog twee

Nu we met z’n tweeën over zijn lijkt het ons leuk om naast de gebruikelijke onderwerpen ook te gaan schrijven over andere dingen die wij interessant vinden, zoals ons moestuintje, planten in huis, mooie wandelingen of fietstochten in de omgeving, festivals en reizen. Misschien heeft dit een iets minder directe link met veganisme, maar hey het is onze fiësta! Wij hopen in ieder geval dat je ons blog ook het komende jaar blijft lezen en dat we je kunnen vermaken met onze verhalen en recepten 🙂

Chris & Felice

 

More about veganfiesta

Join the vegan revolution!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *